Dashuria është..

  “Dashuria me gjasë, është e vetmja gjë në botë të cilën nuk duhet ta sqarojmë e as ti gjejmë arsyen”

Mesha Selimoviç është autor boshnjako-serb , një nga shkrimtarët më të njohur në Ballkan. Libri i tij më i njohur është “Dervishi dhe Vdekja” (Botuar më 1966) i cili është përkthyer në shumë gjuhë të botës.

Back to top button