fbpx

Është djegur një autobus privat nën Stacionin Hekurudhor në Shkup

Sot në mëngjes, nën Stacionin Hekurudhor në Shkup është djegur një autobus udhëtarësh privat. Ka intervenuar Brigada e Zjarrfikësve e dy automjete dhe 7 zjarrfikës. Nga zjarri nuk ka të lënduar, njofton Portalb.mk.

“Kemi pasur thirrje për autobusin e djegur në ora 07:20. Ndihma e shpejtë ka intervenuar dhe ka parandaluar që të shpërndahet zjarri përreth. Sipas njohurive të para, arsyeja e zjarrit është instalimi i autobusit”, thotë Vlladimir Samonovski, komandant i Zjarrfikësve të Shkupit.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button