fbpx

Më shumë se 1000 banorë të Prilepit u nënshkruan për “AMAN”

Banorët e Prilepit sot kanë  përkrahur masivisht protestën e sotme të shoqatës “AMAN”. Në hapësirat e mëparshme të Komunës, më shumë se 1000 qytetarë u mblodhën për të dhënë nënshkrimet e tyre për iniciativën e shoqatës në lidhje me ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për energjetikë.

Ndryshe, para disa ditësh nga “AMAN” publikuan edhe listën e lokacioneve se ku do të mund të nënshkruhen qytetarët./Portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button