fbpx

Kobe Bryant kundër Lionel Messi (VIDEO)

Kjo reklame është publikuar më datën 6 dhjetor 2012 dhe për 24 orë ka regjistruar gati 3 milion klikime.

Ta ndjekim Videon

Lajme të ngjashme

Back to top button