fbpx

Tetovë, të hënën përfundon restaurimi i Xhamisë së Larme

Të hënën, më 10 dhjetor, ambasadori i Shteteve të Bashkruara Paul D. Wohlers dhe ministrja e Kulturës, Elizabeta Kançeska Milevska do të shënojnë përmbylljen zyrtare të punëve konzervuese dhe restauruese të dekorimeve historike të fasadës së Xhamisë së Larme në Tetovë.

Ky projekt i rëndësishëm u mundësua nëpërmjet të grantit prej rreth $94,708 nga Fondi i ambasadorit për mbrojtje kulturore, program i financuar nga Stejt Departamenti i Shteteve të Bashkuara në shtator 2011./Portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button