fbpx

Samuel Coleridge: Mashkulli dëshiron femrën, e femra…

Mashkulli dëshiron femrën e femra dëshiron dëshirën e mashkullit.

Samuel Taylor Coleridge (21 tetor 1772 – 25 korrik 1834) ishte një poet, kritik letrar dhe filozof anglez i cili, me mikun e tij William Ëordsëorth, ishte themelues i Lëvizjes të Romanticizmit në Angli.

Lajme të ngjashme

Back to top button