fbpx

Lustratorët shqyrtojnë dosjet e pesë akademikëve

Para lustratorëve do të gjenden pesë akademikë. Sot lustratorët do t’i shqyrtojnë dosjet e ish-shefit në policinë sekrete dhe një ish-ambasadorit.

Lustratorët do të vendosin nëse në dokumentet ekzistojnë elemente të mjaftueshme që personat të vendosen në regjistrin e personave të cilëve u kufizohet e drejta e ushtrimit të postit publik. /Portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button