fbpx

Janë tre gjëra të cilave çdo njeri i mençur u frikësohet

“Janë tre gjëra të cilave çdo njeri i mençur u frikësohet: detit me stuhi, natës pa hënë dhe zemërimit të njeriut të butë.”
– Patrick Rothfuss

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button