fbpx

Rinovohet SHF “Tefejyz” në Çair

Në shkollën fillore “Tefejyz” në komunën e Çairit në Shkup sot do të shënohet përfundimi i punëve për rinovimin e saj, në kuadër të projektit të USAID-it për integrim ndëretnik në arsim.

Me rinovimin e financuar nga Komanda evropiane e ushtrisë amerikane (EUCOM) dhe USAID është krijuar mjedis më i mirë për mësim për integrimin ndëretnik në arsim.

Në ngjarje është paralajmëruar prania e drejtorit të misionit të USAID-it në Maqedoni, Robert Vurts, përfaqësues i Komandës evropiane të ushtrisë amerikane dhe kryetarit të komunës së Çairit, Izet Mexhiti.

Lajme të ngjashme

Back to top button