fbpx

Ndalohet qarkullimi i kamionëve në rrugën Mavrovë-Dibër

Komunikacioni në rrugën Mavrovë-Dibër është ndërprerë për automjetet e rënda (kamionët) duke filluar nga ora 7:55.

Ndalesa është vënë për shkak të borës e cila po e vështirëson lëvizjen e automjeteve. Ekipet kujdestare të ndërmarrjes “Makedonija pat” janë në terren dhe po punojnë në pastrimin e rrugëve./Portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button