fbpx

Ngrohja dhe rryma s’do të shtrenjtohen

Nuk do të ketë llogari më të larta për rryme dhe ngrohje gjatë këtij sezoni të ngrohjes.

Komisioni rregullator për energjetikë bëri ndryshime të rregullatorëve për energjinë termike dhe elektrike me çka do të ketë afate të reja për llogaritje të çmimeve.

Komisioni rregullator bëri edhe ndryshime në mënyrën e llogaritjes me atë që çmimet e ngrohjes do të llogariten njëherë e jo si deri tani dy herë në vit. Prej tani do të llogaritet vetëm për vitin e kaluar.

Njëherit, “Ngrohtorja” edhe më tej do të vazhdojë të mbledh para edhe nga të shkyçurit e rrjetit të saj pa dallim nëse kanë marrëveshje me kompaninë “Ngrohtorja” megjithatë kërkoi edhe rritjen e çmimit. Pohojnë se me çmimin aktual, pësojnë humbje. /portalb/

Lajme të ngjashme

Back to top button