fbpx

Hapet manifestimi “Dita e zejtarisë”

Shoqata e zejtarëve të Republikës së Maqedonisë, nën patronatin e Ministrisë së Ekonomisë, për herë të tretë me radhë  organizon Ditës e zejtarisë, evenimet ky që tashmë është bërë tradicional.

Ministri i Ekonomisë, Valon Saraçini do të mbajë fjalim para të pranishmëve në Manifestimin qëndror me  temë “Me një zejtari të organizuar deri tek e ardhmja evropiane” dhe do të bëjë ndarjen e çmimeve për zejtarët më të suksesshëm, ndërsa fjaolim  do të ketë edhe ministri i Punës dhe Politikë Sociale,  Spiro Ristovski dhe ministrja e Kulturës Elizabeta Kançevska-Milevska. /portalb/

Lajme të ngjashme

Back to top button