fbpx

Aman: Ja vendet ku mund të nënshkruheni për kthimin e rrymës së lirë

Lëvizja qytetare Aman i fton të gjithë qytetarët dhe liderët e partive politike që të japin nënshkrimin e tyre për iniciativën për ndryshimin e Ligjit të energjetikës.

Nënshkrimet do të fillojnë të mblidhen nga 7 dhjetori në 34 zyrat lokale të KQZ-së në tërë vendin.
këtë link gjenden lokacionet në të cilat mund ta jepni nënshkrimin tuaj./Portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button