fbpx

Krejt ndryshe e kalojnë izolimin shtëpiak disa vajza në Itali (VIDEO)

IIzolimi mbarëkombëtar nga koronavirusi ka bërë që dy vajza nga Italia të luajnë tenis në taracat e dy pallateve ngjitur, transmeton OraNews.

Vittoria, një 13-vjeçare dhe Carola, një 11-vjeçare, janë fqinjë në Liguria, Itali dhe në pamundësi për t’u takuar, ato dalin në taracën dhe luajnë tenis duke respektua distancën maksimalisht.

Kangjellat që ndodhen në mes të dy pallateve i shërben si rrjetë. Për më shumë ndiqni videon e mëposhte:

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button