fbpx

Rryma mundet të paguhet me këste pa interes për qytetarët e dëmtuar nga virusi korona

Marko Bislimovski, kryetari I Komisionit rregullatori për energjetikë theksoi se qytetarët që marrin pagë minimale si pasojë e masave të marra për parandalimin e virusit korona, fakturat do të munden t’i pagujanë me kredi pa interes.

Kjo masë lehtësuese do të vlejë për muajin mars, prill dhe maj.

“Në bashkëpunim dhe në marrëveshje me kompanitë e sektorit të energjisë, EVN dhe BEG, qytetarët që janë të dëmtuar do të munden që që shpenzimet për muajin mars, prill dhe mars t’i paguan me kredi, por interesi për atë pagesë ta papaguar të mos llogaritet”, deklaroi Bislimovski.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button