fbpx

Paulo Coelho: Jeta…

Kur u linde, ti qaje ndërkohe që të gjithë rreth teje qeshnin. Ndertoje jetën në mënyre të atillë që kur të vdesësh të jesh i vetmi që qesh ndërkohe që të gjithë të tjerët të jenë duke qarë.

Paulo Coelho (lindur më20 gusht 1947) Ai është njëri nga autorët më të lexuar në botë sot, dhe fitues i shpërblimeve të shumta prestigjioze ndërkombëtare.

Lajme të ngjashme

Shiko edhe
Close
Back to top button