fbpx

NBA, pagat e lojtarëve do të ulen me 25 për qind

Në Ligën Amerikane të Basketbollit (NBA) do të bëhet një ulje e pagave me 25 për qind për shkak të koronavirusit të ri (COVID-19), transmeton Anadolu Agency (AA).

Në një deklaratë në faqen e internetit të NBA-së thuhet se menaxhimi i Ligës dhe Unioni Kombëtar i Lojtarëve të Bashketbollit (NBPA) kanë arritur një dakordim lidhur me çështjen e uljes së pagave.

Ulja e pagave me 25 për qind për basketbollistët do të fillojë nga 15 maji.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button