fbpx

Kosovë, Qeveria miraton projektligjin për përgjime telefonike

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Hajredin Kuçi në mbledhjen e Qeverisë ka bërë të ditur se me përgjimin e telefonave të disa prej zyrtarëve të lartë të PDK-së ditëve të fundit është shkelur privatësia e individit.

“Respektimi i ligjit dhe parimeve të demokracisë nuk bëhet duke cenuar liritë dhe të drejtat e qytetarëve”, tha Kuçi./Portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button