fbpx

Thaçi, në Çair do ta ndalojmë këngën ‘Makedonsko Devojçe’

Në Çair do të ndalojmë të këndohet kënga ‘Makedonsko Devojçe’, ndërsa flamuri shqiptarë asnjëherë nuk do të jetë më i vogël se aj maqedonas, kjo ishte porosia të cilën lideri i PDSH-së Menduh Thaçi e ka dërguar mbrëmë në promovimin e kandidatëve për kryetar komunash.

Ndryshe, kandidat i PDSH-së për Shkupin u vendos deputeti Bekim Fazliu, për Çairin Muhamed Thaçi, për Butel- Edmond Miftari, Gazi Babë- Nasir Zeqiri, në Komunën e Shuto Orizarës-Ibrahim Suma, Haracinë- Avni Gafuri, Studenican-Azem Sadiku dhe Saraj-Hazbi Nuredini./Portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button