fbpx

Të festosh në karantinë, shikoni shpikjen më të re të italianëve (VIDEO)

Koronavirusi mund të izolojë jetën sociale por nuk mund të prekë shpirtin “allegro” të qytetarëve italianë, transmeton OraNews.

Këta banorë kanë gjetur një mënyrë shumë të veçantë për të konsumuar një pije me njëri-tjetrin, madje pa thyer fare izolimin e vendosur nga shteti.

Ata kanë lidhur nga një gotë në fundin e një kallami të gjatë dhe bëjnë gëzuar me njëri tjetrin nga ballkoni në ballkon.

Videoja e veçantë bëri xhiron e rrjetit në pak kohë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button