fbpx

Çfarë mbjellim, atë do ta korrim

Kush lëron rrezikun dhe mbjell fatkeqësinë, atë dhe do ta korrë.

Rexhep Qosja ka lindur më 1936 në Vuthaj te Kelmendit nga Mali i Zi, është Doktor i Shkencave Fiolologjike i cili ka shkruar më shumë se 20 vepra në gjuhën Shqipe

Lajme të ngjashme

Shiko edhe
Close
Back to top button