fbpx

LUNT ngrin pjesëmarrjen në Kuvend

Lidhur me ngjarjet e kohë më parë që ndodhën në Parlamentin e Maqedonisë, me prononcim doli edhe Lëvizja për Unitet Nacional të Turqve (LUNT).

Nga kjo parti shprehen se do të ngrijnë pjesëmarrjan e tyre në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë, për shkak të, siç thonë, shkeljes së demokracisë dhe rrahjes së deputetëve. /portalb/

Lajme të ngjashme

Back to top button