fbpx

Gjysma e Shkupit nesër pa ujë

Nesër nga mesnata deri në ora 5 të mëngjesit do të ketë ndërprerjë të furnizimit me ujë për qytetarët e lagjeve Çair, Butel 2, Fushë Topanë, Shkup-Veri, Gazi Babë, Hekuranë dhe Autokomandë.

Ndërprerja e furnizimit të ujit është për shkak të ndërhyrjeve investuese për zëvendësimin e pompave në Stacionin e pompave Gazi Babë, kumtoi Qendra rajonale për menaxhim me kriza të qytetit të Shkupit. /portalb/

Lajme të ngjashme

Back to top button