fbpx

Propozim martese përmes Facebook

Sot propozimi i martesës në Facebook është mfajt unikat dhe mënyrë modern. Madje mund vet ju të krijoni popap dritaren.

Për njerëzit të cilët sot nuk mund ta paramendojnë jetën pa rrjetet sociale, kjo ndoshta është mënyra e duhur që të propozohet martesa.

Inovatori izraelit Guy Melechi është i pari që propozoi martesën në këtë mënyrë, ndonëse ai vet e shkroi kodin, megjithatë kjo është një ide briliante biznesi për Facebook që të përfitohet prej saj, shkruan Think.mk.

Guy vet e shkroi kodin që të paraqiten popap dritaret në Facebook profilin e të dashurës së tij me çka e befasoi shumë këndshëm.

Ndonëse për krijimin e propozimit shpenzoi një javë si dhe disa ditë për krijimin e disajnit. Ja pyetjet që i përdori:

Lajme të ngjashme

Back to top button