fbpx

Filarmonia e Maqedonisë mban koncertin e Vitit të Ri

Në Sallën e Operas dhe Baletit të Maqedonisë sonte do të mbahet koncerti tradicional i Viti të Ri i Filarmonisë së Maqedonisë, nën dirigjimin e  Borjan Caev.

“Kjo mbrëmje mahnitëse muzikore do të jetë e mbushur me kompozime të reja interesante nga mjeshtrit e valseve të Vjenës, mazurkave dhe polkave – anëtarëve të familjes Straus, por në program vendin e tyre do të gjejnë edhe veprat e Çajkovskit, Korsakov, Borodin dhe Monti”, njoftoi Filarmonia.

Biletat për koncertin janë me çmim 600, 800 dhe 1000 denarë

Lajme të ngjashme

Back to top button