fbpx

Bekteshi dhe Angellovska takim me hotelierët: Janë lehtësuar kushtet për përdorimin e masës së pagës 14.500 denarë për punonjës

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *