fbpx

Albert Ellis: Fati, nga kush kontrollohet!

Vitet më të mira të jetës janë ato kur vendos se problemet e tua janë vetëm të tuat. Nuk ia hedh fajin nënës sate, ekologjisë apo Presidentit. E kupton se ti e kontrollon fatin tënd.

Albert Ellis (27 shtator 1913 – 24 korrik 2007) ishte një psikolog amerikan, i cili në vitin 1955 zhvilloi Terapinë Etike Emotive Racionale. Ai mbajti M.A. dhe Ph.D. gradë në psikologji klinike nga Columbia University dhe Bordi amerikan i psikologjisë profesionale

Lajme të ngjashme

Back to top button