fbpx

Zaev: Apeloj te të gjithë të dhurojnë dhe të gjejnë mënyrë për të ndihmuar, pasi që shteti mund t’i shohë llogaritë e tyre

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *