fbpx

Bild: Këto janë lajme shumë shqetësuese nga Shkupi

“Lajmë shumë shqetësuese vijnë nga Shkupi për atë se policia ka hyrë në Parlament dhe i ka nxjerrë jashtë deputetet opozitarë. Demokracia e BE-së nuk duhej të funksiononte kështu”, shkruan ministri suedez i Punëve të Jashtme, Karl Bild.

Shqetësimin e vet për situatën në Maqedoni, Bild e bëri të ditur në profilin e tij në Twiter. /portalb/

Lajme të ngjashme

Back to top button