fbpx

Në automjet të jenë më së shumti tre persona, përfshirë edhe drejtuesin e automjetit dhe të gjithë me pajisje mbrojtëse

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *