fbpx

Intelektualët shqiptarë reagojnë për buxhetin

Intelektualët shqiptarë të pa kënaqur nga sjellja e buxhetit, pritet që sot përmes një konference për gazetarët ti shpalosin qëndrimet e tyre, dhe pa kënaqësitë të cilat dalin dhe burojnë nga buxheti i vitit 2013.

Konferencë do të realizohet para bustit të heroit kombëtarë shqiptarë Skënder Beu në ora 11:00

Lajme të ngjashme

Back to top button