fbpx

3D iluzione të një kalibri tjetër (VIDEO)

Gurrë domino të cilat  janë dhe nuk janë  të vërteta, gota e ujit po ashtu , e tërë kjo është vepër e iluzionistit holandez Xhani.

Të jemi të sinqertë ndoshta e tërë kjo është vepër e teknologjisë digjitale. Kamera HD dhe  i është shtuar art i vizatuar , dhe këto janë komponentët e vetëm për këtë iluzion.

Lajme të ngjashme

Back to top button