fbpx

Osmani e priti Sijarton dhe ndihmën humanitare hungareze prej 100.000 maskave dhe 5.000 skafandrave mbrojtës

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *