fbpx

Shërbimet profesionale të ish PSP-së do t’i marrin pagat e mbetura, hetuesit duhet të zgjedhin mes MPB-së dhe Prokurorisë

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *