fbpx

Zgjidhjet e raundit të parë të Ligës për enigmatikë

Të nderuar nxënës,

Ju faleminderit për pjesëmarrjen në Ligën e Portalb.mk të enigmatikës. Të gjithë punimet që i keni dërguar, me përjashtime të vogla ishin të sakta.

Gjendja në tabelë pas raundit të parë është si vijon:

🏆

Renditja në tabelë

Renditja Emri dhe mbiemri Numri i pikëve
1 Meditim Aliti 3 pikë
2 Amar Salija 2 pikë
3 Rron dhe Doni Jashari 1 pikë

Vazhdoni me pjesëmarrjen! Mund t’i rikujtoni rregullat e pjesëmarrjes nëse klikoni në këtë link.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button