fbpx

Monstra : Sot mbrojtja shqyrton provat e prokurorisë

Me kërkesë të mbrojtjes që të akuzuarve tu lejohet të kenë qasje në materialet dëshmuese, Gjykata e anuloi seancën për rastin “Monstra” për më 9 janar.Njëkohësisht, Gjykata vendosi që sot dhe nesër gjegjësisht 24 dhe 25 dhjetor të bëhet shqyrtim mbi lëndët dhe provat e prokurorisë nga ana e të akuzuarve dhe avokatëve.

Informata më të hollësishme dhe detajet në lidhje me provat do të jenë të mundësuara pas orës 15,  ku për Portalb do të folë avokati i mbrojtjes Naser Raufi , i cili në momentin bashkë me të akuzuarit është duke i shqyrtuar provat e prokurorisë./Portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button