fbpx

Mbështetje shtesë për ekonominë prej tetë milionë eurove për kapital qarkullues dhe 50 milionë për mbrojtje të likuiditetit

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *