fbpx

Gruevski i kundërpërgjigjet Osmanit

Ideja për koalicion të gjerë që ka ardhur edhe një herë nga kreu i rizgjedhur i Rilindjes Demokratike Kombëtare (RDK), Rufi Osmani, ka hasur në rezistencë të kryeministrit aktual, Nikola Gruevski.

Në të vërtetë, kryeministri nuk ka komentuar idenë, por “ideatorin” e saj, kreun e RDK-së.

“Rufi Osmani duhet të fitojë më shumë se 2 për qind në zgjedhje, për të mundur të japë të tillë propozime”, ka thënë Gruevski.

Osmani ka lëshuar në punimet e Kongresit për të satën herë idenë e zgjerimit të koalicionit, si një formulë e zgjidhjes së sfidave të brendshme dhe integruese të vendit tonë

Lajme të ngjashme

Back to top button