fbpx

Marquez: Kur të mungon tjetri..

“Mënyra më e keqe për të ndjerë mungesën e dikujt është të ulesh pranë tij/saj dhe ta dish se s’do e kesh kurre atë..”

Gabriel García Márquez është shkrimtar spanjoll. Konsiderohet si një prej autorëve më të rëndësishëm të shekullit të 20-të. Fitues i Çmimi Nobël për letërsi në vitin 1982.

Lajme të ngjashme

Back to top button