fbpx

Spasovski: Shkurtohen pagat e funksionarëve të emëruar dhe zgjedhur, përfshirë presidentin, kryeministrin, ministrat…

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *