fbpx

Pas dënimit të Alimit dhe Gurit, BDI: Duhet të merr fund ndërhyrja politike në gjyqësorin Svarovski dhe Lui Viton

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *