fbpx

Carrel: Kur dobësohet edukata dhe feja…

 Dobësimi i edukatës dhe fesë është aq e rrezikshme sa dobësimi i mendjes”

Alexis Carrel ishte një kirurg dhe biolog nga Franca. Ai është shpërblyer me çmimin Nobël për filozofi në vitin 1912.

Lajme të ngjashme

Shiko edhe
Close
Back to top button