fbpx

Tetovarët nuk kanë interesim për panairin e librit (FOTO)

Panairi i librit Tetova 2012 nuk ka vizitor e jo më blerës kështu thonë shitësit e librave nga panairi I librit Tetova 2012 .

Nga shtëpia Botuese55 thonë për në këtë panair unë kamë sjellë reth 150 tituj dhe lirishtë mund të them se këtu nuk kemi vizitor e jo më blerës të librave.

Ndërsa nga shtëpia botuese Prishtina thonë se ne këtë  panair kemi sjellë libra më shumë historik dhe nuk mund të themi se nuk ka shumë blerës dhe vizitorë për dallim nga vitet tjera.

Ndërsa nga shtëpia botuese Onufri thonë se në këtë panair kemi sjellë të gjitha veprat e
Ismail Kadares dhe lirisht mund të themi se ka pasur interesim për këto
vepra.

Ndryshe panairi i librit Tetova 2012 ka filluar me datë 19 dhjetorë
ndërsa do të mbarojë gjatë ditës së nesërme./Portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button