fbpx

Adlai Stevenson: Hipokrizia e politikanëve

Një hipokrit është ai lloj politikani i cili do të priste një pemë, t’i ngjitej trungut të saj e të mbante një fjalim për mbrojtjen e pyjeve.

Adlai Ewing Stevenson II (5 shkurt 1900 – 14 korrik 1965) – Ishte një politikan amerikan, i shquar për sjelljen e tij intelektuale, oratorike, elokuente dhe promovimin e shkaqeve liberale në Partinë Demokratike.

Lajme të ngjashme

Shiko edhe
Close
Back to top button