fbpx

Prej sot Portalb fillon me rubrikën Lojëra enigmatike

Prej sot Portalb fillon me rubrikën Lojëra enigmatike. Në këtë rubrikë do të botohen lojëra nga më të ndryshmet të përpiluara nga mjeshtri i enigmatikës Mensur Mamuti. Çdo ditë do të mund ta shkarkoni dhe shtypni në printer enigmën e ditës e pastaj të kaloni pak kohë duke stërvitur trurin dhe duke u kënaqur në zgjidhjen e saj.

Gjithashtu çdo të shtunë, lojërat do t’ju kushtohen fëmijëve të shkollave fillore, dhe jo vetëm kaq, ata që do të marrin pjesë në zgjidhjen e enigmave për fëmijë do të kyçen automatikisht në Ligën e Enigmatikës së Portalb. Garat në Ligën e enigmatikës do të zgjasin deri më 30 qershor, tre vendet e para në ligë do të fitojnë shpërblime.

Rregullat janë të thjeshta: ajo ose ai i cili e dërgon i pari fiton 3 pikë, i dyti 2 pikë dhe i treti vetëm 1 pikë. Më shumë detaje për rregullat dhe mënyrën për të marrë pjesë – të shtunën kur do të publikohet edhe enigma e parë për fëmijët e shkollës fillore.

Zgjidhjet duhet të dërgohen në emailin enigmatika@portalb.mk

Për sot ju kemi përgaditur një Skandi (shtypni linkun për ta shkarkuar në formë PDF)

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button