fbpx

Mercedes-Benz sjell E Class 2014 (FOTO)

Nën shenjën e modelit të vitit 2014, Mercedes-Benz sjell E Class të ri-dizajnuar.

Duke marrë parasysh shitjen e shkëlqyeshme në mbarë botën, nuk çudit puna thelbësore e dizajnerëve dhe inxhinierëve.
Ndryshimet kozmetike kanë përfshirë edhe versionin karavan dhe limuzinë.

Si detaj interesant e potencojmë sistemin e integruar të dritave LED. Në përgjithësi, E Class e freskuar duket mjaft prestigjioze, çka me siguri se do t’i pëlqej adhuruesve të këtij modeli.

Edhe në motorë ka pasur përmirësime, çka do të rezultojë në harxhime më të vogla.

Lajme të ngjashme

Back to top button