fbpx

AMAN dhe PYKA: Ku të nënshkruhet për rikthimin e rrymës së lirë?

Nesër, e premte (21 dhjetor) në ora 13.00 në Teatrin e fëmijëve në Çarshinë e vjetër në Shkup, Pyka dhe Aman organizojnë debat publik me rastin e grumbullimit të 10000 nënshkrimeve të duhura për ndryshim të ligjit për energjetikë.

Tema është: “Çka…? Pse…? Ku dhe si nënshkruajmë?” 

Në debat do të flasim Ramadan Ramadani nga Pyka dhe Vasko Lazarevski nga Aman. /Portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button