fbpx

Nora Shakiri, përloti Jani Makradulin – (Video)

Mbështetje nga zemra e Nora Shakirit për kandidatin për kryetar të bashkis së Shkupi nga rradhët e LSDM-së Jani Makraduli.

“Ata thanë Jani është një viktimë e Shkupit, kurse ne i themi se  Jani do të jetë viktimë e Shkupit, por për të bërë qytetin e Shkupit një metropol dhe qytet modern.”

“Asgjë nuk është e rastësishme, nëse për Kurban Bajram e morrët ofertën për tu kandiduar, ne jemi të sigurt se festa e Shën Nikollës do t’ju sjellë fitoren” uroi Nora Shaqiri e cila është me origjin shqiptare dhe muslimane por në radhët e partis më të madhe maqedonase në opozitë LSDM-së.  /portalb/

Lajme të ngjashme

Back to top button