fbpx

RMV, shtatë personat janë negativ në testin për koronën, nga Tetova, Kumanova, Koçani, Kërçova dhe Ohri (VIDEO)

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *