fbpx

Ambasadorë të rinj të Maqedonisë në Çeki, Estoni dhe Rumani

Vendime të reja, kryesisht cilësore dhe profesionale për ambasadorë, u pajtuan pozita dhe opozita pas ekspozesë së sotme të ambasadorëve të rinjë të Maqedonisë në Çeki, Paskal Stojçevski dhe Sasho Velanovski në Estoni, të cilët vijnë nga MPJ, dhe të profesorit Pande Llazarevski i cili do të jetë përfaqësues i Maqedonisë në Rumani dhe Moldovë.

Deputeti i VMRO-DPMNE-së Vllatko Gjorçev shprehu bindjen në profesionalizmin e tre diplomatëve të cilët duhet të punojnë në sferën e përforcimit të bashkëpunimit bilateral, veçmas në ekonomi dhe në mbështetjen e evrointegrimeve. /portalb/

Lajme të ngjashme

Back to top button